Takim me perfaqesuesin e shoqates Sulejmanie

Nga takimi mes Imam Gezim Kopani dhe Imam Shukri Kapllan

Diten e xhuma me; 26.7.2019, zhvillova nje takim me perfaqesuesin e shoqates Sulejmanie per Shqiperin imamin e nderuar Shukri Kapllan me te cilin diskutuam mbi jeten fetare ne rrethin e Pukes dhe mundesit e bashkepunimeve te ndersjellta.

Pergatiti
Gezim KOPANI