Njeriu i virtytshem…

Sami Frasheri

“Ashtu si kopshtari që pasi ka punuar gjithë dimrin dhe pranverën, në muajt e verës shëtit nëpër kopsht dhe zbavitet duke mbledhur lule dhe fruta, edhe njeriu i virtytshëm, në pleqërinë e tij, kënaqet duke parë frytet e mirësive të bëra gjatë jetës dhe duke soditur veprat e bamirësisë që i ka kryer.”

Sami Frashëri

Pergatiti
Gezim KOPANI