Pritja e drejtuesve te institucioneve me rastin e Kurban Bajramit 2019

Vizita e Famullitarit te Kishes Katollike Puke me rastin e Kurban Bajramin ne Myftini 11.8.2019

Durejtues te institucioneve vizite perurimi ne Myftinin e Pukes me rastin e festes se Kurban Bajramit 11.8.2019, nga ku u priten nga Myftiu Gezim Kopani, imam dhe anetar te Keshillit te Myftinise Puke

Lidhaj e Artisteve dhe Shkrimtareve
Subjekt Politik
Subjekt politik