Perurohet xhamia e re ne Çeçeni

Eshte peruruar ne Çeçeni xhamia e re e cila sipas liderit te Çeçeneve Ramazan Kadirov eshte xhamia me e madhja ne europe. Ndertimi i kesaj xhamie zgjati rreth 7 vjet dhe mund te falen ne te 30 mije persona. Ajo qe bie ne sy sipas informacioneve te publikuara eshte ndertimi i saj ku thuhet se: Xhamia eshte e dekoruar me mermer te bardh te marr ne Greqi ndersa vizatimet jane bere me material floriri dhe rrethohet me ambazhura te kristala te perbere me material Swarovski.

Pergatiti
Gezim KOPANI