Promovimi i numrit te 200 te gazetes “Udha Islame”

Me dt.15.11.2019, Myftinia Shkoder promovoi numrin e 200-te te gazetes “Udha Islame”. Me deshire mora pjese ne kete promovim jo vetem per faktin e publikimit te disa shkrimeve te mija nga kjo gazete por edhe per faktin se ajo le gjurme historike per te gjithe e vecenarisht per studiuesit.
Nder te tjera ne fjalen time pershendetese thash: “Udha Islame” shpreha deshiren per te qene pjese e ketij promovimi. Nese kthemi ne kohe do shikojme nevojen per mesimin e islamit te paster ku disa imam moren nismen duke botuar edhe libra. Dalja e gazetes “Udha Islame” ishte nevoj per Myftinine e Shkodres dhe me gje. Edhe Myftinia Puke ka nevoj per gazeten “Udha Islame” per publikimin e islamit te zones se Pukes. Po ashtu vlersoj nismen per botimin ne form kolane te te gjitha botimeve te gazetes “Udha Islame”.

Pergatiti
Gezim KOPANI