Fjala InshaAllah futet ne fjalorin Gjerman

Fjala InshaAllah e shkruar ne gjuhen arabe

Fjala InshaAllah futet ne faqen e fjalorit Gjerman. Fjala InshaAllah eshte fjale arabe dhe domethenia e fjales InshaAllah eshte: “Nese Allahu do apo Ne dashte Allahu”. Lajmi eshte publikuar ne portale te ndryshme por ende nuk eshte bere e ditur se cili ka qene shkaku i futjes ne fjalorin Gjerman por mendohet se shkak jane myslimanet qe jetojne ne Gjermani.

Pergatiti
Gezim Kopani