Lutja kur zgjohemi nga gjumi

Lutja (dua) kur zgjohemi nga gjumi:
Elhamdulil-lahil ledhi ahjana badema ematena  ve ilejhin nushur” d.m.th: “Falenderimi eshte per Allahun i cili na gjalli pasi na beri te vdekur dhe tek Ai (Allahu) eshte rikthimi” (Buhari)

Pergatiti
Gezim KOPANI