Takim me aktivistet e Myftinise Puke

Sot dt;26.01.2020 mora pjese ne takimin e zhvilluar ne qytetin e Pukes me disa nga anetaret e Keshillit te Myftinise Puke, Kryepleq te disa fshatrave si dhe aktivis te Myftinise Puke. Takimi u zhvillua ne kuader te 30 vjetorit te Lirise se Besimit si dhe te aktiviteteve qe Myftinia Puke mendon te zhvilloj gjate vitit 2020. Ne takim kerkova qe ti kushtohet vemendje e vecante ringritjes se vlerave te besimit islam, grumbullimit te fakteve historike te islamit ne Puke, dergimi i femijeve ne mejtepe, angazhim ne rritjen e pjesmarresve ne aktivitetet e ndryshme islame etj. Takimi u zhvillua ne formen e bashkebisedimit Falenderoj pjesmarresit nga Puka, Qerreti, Kabashi, Rrapja, Fushe arrezi, Micoj, Kryezi, Iballe, Fleti, Xathi, Truni etj !

Pergatiti
Gezim KOPANI