Xhamia moderne e Ljubjanes dhe kompleksi i saj

Xhamia Ljubjan-Slloveni

Sllovenia tashme do kete nje xhami moderne dhe kompleks bashkekohore. Xhamia eshte ndertuar ne qytetin e Ljubljanes dhe ka nje siperfaqe prej 12000 m2. Krahas xhamis kopleksi ka ambjente sportive, salle per aktivitete, parking etj. Investimi i xhamise dhe kompleksit eshte bere i mundur nga Katar dhe thuhet se ka kushtuar rreth 34 milion euro.

Burimi: B.Islame Al Shem- Switzerland