Motoja per te mesuar nxenesit

Ne shkollat osmane cdo femije ishte vlersuar sipas talenteve te tyre, dhe cdo femije ndiqte mesime te ndryshme. Motoja e shkollave e shkruar ne mur ishte thenia:
Ketu asnje peshk nuk do te detyrohet te fluturoj dhe asnje zog nuk do te detyrohet te notoj.
Pergatiti
Gezim KOPANI