Kur ekipi i K.F Teuta fal namazin e xhumas ne xhamin e qytetit te Pukes

Fotografi e bere me date; 14.08.2020

Pas namazit te xhumas ndava disa caste me ekipin e K.F Teuta te cilet kryn faljen e namazit te xhumas ne xhamin e qytetit te Pukes. Nepermjet zv Trajnerit Bledar Hodo uruva ekipin suksese dhe ne menyre te vecante per perkushtimin e tyre ne ibadetin kushtuar Allahut xh.sh.