Ne tetor te vitit 1994 rihapet Mejtepi i xhamise se fshatit Kabash Puke

Kopja e listes se nxenesve te Mejtepit te xhamise se fshatit Kabash Puke (1)

Me iniciativ personale Qazim Kopani (2) rihap me date 25 tetor 1994 Mejtepin ne fshatin Kabash te Pukes. Sipas listes derguar Myftinise se rrethit Puke ne kurs merrnin pjese 22 nxenes te cilet ishin te shenuar sipas kesaj tabele:

LISTA E NXENESVE TE MEJTEPIT KABASH
XHAMIA KABASH-PUKE
Nr Emer Mbiemer Ditelindja Klasa
1 Fatbardha Lluka 1983 6
2 Encola Çollaku 1983 6
3 Agime Laci 1983 6
4 Artjana Lluka 1982 6
5 Zyra Furriku 1982 6
6 Behije Gjura 1983 6
7 Edmond Tahiri 1983 6
8 Bashkim Hadroj 1983 6
9 Valbona Krova 1983 6
10 Ylber Musa 1983 6
11 Artan Hadroj 1983 6
12 Salbere Hadroj 1980 8
13 Esmiralda Islami 1980 8
14 Besim Lusha 1980 8
15 Shkelzen Lusha 1980 8
16 Aferdita Laci 1980 8
17 Zamira Gjura 1980 8
18 Majlinda Furriku 1980 8
19 Shkelqime LLuka 1982 7
20 Elvan Çollaku 1983 4
21 Elvin Lusha 1983 4
22 Elsa Hadroj 1983 4

Per te mesuar me shume rreth Mejtepit te fshatit Kabash dhe besimit islam te ketij fshati ju ftoj te klikoni keto linke:

https://gezim-kopani.blogspot.com/2011/09/mejtepi-i-kabashit.html

https://gezim-kopani.blogspot.com/2013/01/historiku-i-xhamise-se-fshatit-kabash.html

Pergatiti
Gezim KOPANI

_______________
1. Arkivi i familjes se Qazim Jemin Kopani 
2. Pas vitit 1999 H.Qazim Jemin Kopani ka punuar prane Myftinise Puke si Muezin i xhamise se qytetit Puke. Me pas Administrator prane Myftinise Puke. Me iniciativen e tij ne vitin 1998 Qazim Kopani krijon shoqaten Bashkesia Kultura Islame Puke.