Xhamia Junus Efendi – Prishtinë

Xhamia Junus Efendi - Prishtinë

Xhamia e Junus Efenedi – Prishtin. Kjo xhami eshte ndertuar ne vitin 1551 per tu shkaterruar ne vitin 1954. Ne vend te xhamis u ndertuar nje hotel i quajtur “Bozhur” Dhe sot ne kete vend ndodhet nje hotel por me nje eper tjeter.

Pergatiti
Gezim KOPANI