Nderroj jete hoxha i nderuar H.Fejzi Zaganjori 

Imam Fejzi Zaganjori
Te Allahut jemi dhe te Ai do te kthehemi!
Sot 8 prill 2021 hoxha i nderuar i xhamis se Rusit – Shkoder Haxhi Fejzi Zaganjori ka nderruar jete.
Ai ka sherbyer si imam ne xhamin e Rusit, Sekretar i Keshillit te Myftinise Shkoder aktivist dhe pajtimtar kembetar.
Pas viteve 1990 ai ka qen disa here per vizite dhe pune ne rrethin e Pukes duke marr pjese ne aktivitet e Myftinise Puke, falje te namazit te xhumas, hytbe, simpoziume etj.
Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shpreh ngushellime familjes se hoxhes, xhematit te xhamis se Rusit, Myftinise Shkoder etj.
Allahu e meshirofte dhe e befte banor te xhennetit!