Takim ne fshatin Kabash – Puke

Takim ne fshatin Kabash - Puke

Takim me nje pjese te banoreve te fshatit Kabash – Pukë ku perveçse fola mbi vlerat e dhjete diteve te fundit te muajit ramazan dhe nates se Kadrit, fola dhe mbi traditen e bashkejeteses nder fetare te ketij fshati, kjo pasi ne takim kisha dhe banore te besimit katolik.
Me kete rast me erdh ne ndihme tradita dhe historia e cila na kujton te gjitheve vlerat e bashkjeteses fetare te Kabashit duke mbajtur lart emrin Kabash fis i pare dhe me vlera te larta.

Kabash, maj 2021