Gjurmët e besimit islam në fshatin Kryezi, Pukë.

Varrezat myslimane ne fshatin Kryezi-Puke. Ketu ka te shkruar: "Ganiu i biri i Elez Mustafes." Viti 1931

Fotografia e parë dhe e dytë është në hyrje të një shtëpie myslimane në lagjen Arifaj. Ndërsa fotografia e tretë është bërë tek varrezat e vjetra, sipër xhamisë së vjetër të fshatit Kryezi – Pukë

Pergatiti
Gezim KOPANI

Mbishkim i vendosur ne murin e nje shtepia ne fshatin Kryezi-Puke
Hyrja ne shtepi ne fshatin Kryezi-Puke

Fotografi te bera nga Gezim Kopani