Do të vijnë kohëra…

Profeti Muhammed a.s. ka thene: “Do te vijne kohera , kur do te keni krere te cilet pasurohet nga pasuria juaj dhe do tu mashtrojne sa here qe t’iu drejtohen juve. Kur te tillet edhe te punojne diçka, ate do ta bejne me perbuzje. Nuk do te jene te kenaqur me ju deri atehere qe do te  perfshijne ne veprat e tyre te keqija e pastaj te japin mirenjohje.” (Taberani) 

Pergatiti

Gezim KOPANI