Urime vitin e ri shkollor !

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollorë shpreh urimet më të përzemërta për të gjithë nxënësit dhe në mënyrë të veçantë nxënësve të klasave të para.

Suksese i uroj dhe stafit pedagogjik i cili duhet të shohë detyrën e tij si mision duke ruajtur vlerat e larta te dijes, shkollës ne proçesin e mësim nxënjës por edhe të edukimit të fëmijëve.

Në përfundim sjell në kujtes një thënie që thotë: “Dituria është thesar, dhe pyetja është çelësi i saj. Prandaj pyesni, sepse prej saj do kenë dobi katër përsona:

Ai që pyet
Ai që përgjigjet
Ai që degjon
Dhe ai që i respekton tre të parët.”

Gezim KOPANI