Zoti im! Mos me ler vetem !

Krijesa me e dashur e Allahut xh.sh, profeti Muhammed a.s. i lutej Allahut xh.sh. duke thene: “O Zoti im ! Mos me ler vetem, mos me ler pa femije! Padyshim Ti o Allah je trashegimtari me i mire!” Ndersa profeti Zekerija a.s. i lutej Allahut xh.sh. duke thene: “Zoti im! Me dhuro edhe mua nje pasardhes te mire! Vertet, Ti o Allah je Degjues i lutjes! “Rrabi hebli mile-dunke dhur-rijeten taijbeten. Inneke semijud dua.” (Ali Imran; 38) 
Keto lutje tregojne rendesin e madhe qe islami i jep femijeve. Ndaj ne duhet ti kushtojme vemendje atyre. Ti edukojme , arsimojme dhe sigurisht tua plotesojme nevojat e tyre. 

Pergatiti
Gezim KOPANI

Per te lexuar me shume mbi kete teme kliko: Familja