Lajme

Vizita e Kryetarit te Sofres Pukjane ne Myftinin e Pukes

Me date 11.11.2023 Kryetar i Sofres Pukjane Rrok Gjoka i shoqeruar me antaret e tjere biznesmen te kesaj sofre si dhe Deputet ne Kuvendin...